Taylor Lautner med en mystisk tjej !

Twilight heartthrob Taylor Lautner sågs äta lunch med ett mysterium brunett på LA: s Sunset Marquis Hotel den 19 juli, bränslepåfyllning rykten unga skådespelare har en ny flickvän. Den oidentifierade unga damen (ses i videon nedan till höger), är enligt uppgift ett par år äldre än Lautner, 17.

I april Taylor var fotograferade i Vancouver om en romantisk dag med Disney stjärnan Selena Gomez, 17 (nedan). "[Taylor och Selena] var cuddling hela filmen och lördag mycket nära varandra, säger ett vittne. "[De] definitivt agerar som om de hade pojkvän och flickvän."

Några dagar före sin film datum, Taylor och Selena var fläckig chattar på ett café och matsal med Lautner s Nymånadsdagen co-star Robert Pattinson, 23. Vid tiden, Taylor och Rob var i Vancouver filmar Nymånadsdagen, medan Gomez var i stan du fotograferar familjen film Ramona och Beezus.

Efter dating för ett par månader, Selena uppgift dumpad Lautner eftersom hon var förälskad med Pattinson, TheImproper.com har lärt sig. "Selena anförtrodde [Taylor] att hon hade en sak för hans co-star Robert Pattinson och chockade Taylor med att fråga om han skulle hamna i ett gott ord för henne, säger en icke namngivna källa.

Även om det är svårt att urskilja faktum från fiktion på ändlösa Twilight / Nymånadsdagen Rumor mill, det är säkert att säga Lautner verkar göra just fine. Den superfit tonårspornografi Hunk, som arbetats fram överdrivet att komma i form för Nymånadsdagen, har en växande legion av fans.



"[Twilight fans] är mycket intensiv, men det är häftigt att de är så engagerade och så passionerad," Taylor nyligen berättade Interview magazine. "De är anledningen till att vi är här för att göra detta Uppföljaren, så jag är tacksam för fansen. Jag gillar att uppfylla dem. Men, ja, de är ganska intensiv. Ibland blir det lite överväldigande."

Tack vare Twilight's fenomenala Box Office framgång Nymånadsdagen redan skottet, och en tredje Uppföljaren, Eclipse, kommer att inleda produktion i höst. Trots sin ökande popularitet, de blygsamma Taylor förblir nivå huvuden.

"Vi är bara glada för att få en del av detta, säger Lautner. "Jag tycker inte att det har mycket att göra med mig personligen, det är mer eftersom jag spelar den älskade Jacob Black."




Hmm. Om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att tjejen på videon var snygg nån stans ! Taylor är ju skit snygg då men asså hon. BLÄ. Selena är ju snyggare har lite bättre still och så. Men han ser ju lycklig ut iaf och det är ju viktigt.

Kommentarer
Det här inlägget är från: N O E S C A P E

sv: jag säger boken! :D

2009-07-23 @ 14:02:19
URL: http://noescape.blogg.se/

Kommentera :

Vad heter du?
Don´t forget us !´

E-Mejl? (bara vi ser)

Din blogg :

Kommentera!

Tack för ditt kommentar
RSS 2.0